Advertisement

Meerssen Dijk / Aanvankelijk werd gesproken van een gat van 1 bij 1 meter.

Meerssen Dijk / Aanvankelijk werd gesproken van een gat van 1 bij 1 meter.. Er is een gat in de dijk ontstaan van één bij één meter. Weliswaar mochten de vrijdagmiddag inderhaast geëvacueerde inwoners van. De dijk is versterkt en gestut, zei hij, maar het gevaar is nog niet geweken. Het water heeft vooralsnog een gat geslagen van 1 bij 1 meter, maar dat kan snel groter worden, zei een woordvoerder. Een dijk langs het julianakanaal bij meerssen is vanmiddag doorgebroken.

Mensen in bunde, voulwames, brommelen en geulle moeten het gebied zo snel mogelijk verlaten, aldus de veiligheidsregio. Beelden vanuit het limburgse meerssen, waar vanmiddag een dijk is doorgebroken. Op dit moment is het veiligheidsrisico voldoende beheersbaar om hulpdiensten het gebied bunde, voulwames, brommelen en geulle (beneden) in te sturen. Inwoners van bunde, voulwames, brommelen en geulle (beneden) moeten zo snel mogelijk het gebied verlaten, meldt de. De straten in de buurt van de dijk bij meerssen waar vrijdag een gat viel, staan op veel plaatsen nog steeds onder water.

Fp6kzlsxtubitm
Fp6kzlsxtubitm from images.nrc.nl
Daar komt nu water doorheen. Het gat in de dijk in bunde in de gemeente meerssen is gedicht, daarmee is het acute gevaar geweken. Een dijk langs het julianakanaal bij meerssen is vanmiddag doorgebroken. Het water heeft vooralsnog een gat geslagen van 1 bij 1 meter, maar dat kan snel groter worden, zei een woordvoerder van de. De dijk van het julianakanaal laat water door. Op dit moment is het veiligheidsrisico voldoende beheersbaar om hulpdiensten het gebied bunde, voulwames, brommelen en geulle (beneden) in te sturen. Er is een groot gat ontstaan in de dijk. Het leger is ingezet bij het dichten van een groot gat in de dijk van het julianakanaal bij meerssen.

Alle dorpjes en buurtschappen in de omgeving moesten inderhaast worden ontruimd, vanwege het risico op een grote.

Alle dorpjes en buurtschappen in de omgeving moesten inderhaast worden ontruimd, vanwege het risico op een grote dijkdoorbraak. Meer dan tienduizend mensen geëvacueerd in venlo, dijk bij meerssen provisorisch dicht. Dronebeelden van ondergelopen meerssen na dijkdoorbraak een dijk langs het julianakanaal bij meerssen is vanmiddag doorgebroken. Het leger is ingezet bij het dichten van een groot gat in de dijk van het julianakanaal bij meerssen. Er is een groot gat ontstaan in de dijk. Een dijk langs het julianakanaal bij meerssen is vanmiddag doorgebroken. Nu spreekt de veiligheidsregio van een groot gat. Weliswaar mochten de vrijdagmiddag inderhaast geëvacueerde inwoners van. Beelden vanuit het limburgse meerssen, waar vanmiddag een dijk is doorgebroken. Begin van de middag meldden de autoriteiten dat er een gat in de dijk zat. Wel laat de dijk nog steeds water door. Het water heeft vooralsnog een gat geslagen van 1 bij 1 meter, maar dat kan snel groter worden, zei een woordvoerder van de. Aanvankelijk werd gesproken van een gat van 1 bij 1 meter.

Het water heeft vooralsnog een gat geslagen van 1 bij 1 meter, maar dat kan snel groter worden, zei een woordvoerder van de. De dijk is versterkt en gestut, zei hij, maar het gevaar is nog niet geweken. Op dit moment is het veiligheidsrisico voldoende beheersbaar om hulpdiensten het gebied bunde, voulwames, brommelen en geulle (beneden) in te sturen. Daar komt nu water doorheen. Rond 16.15 uur was de situatie beheersbaar, aldus.

Dylano Van Dijk Naar Sv Meerssen Parkstadactueel
Dylano Van Dijk Naar Sv Meerssen Parkstadactueel from i0.wp.com
Beelden vanuit het limburgse meerssen, waar vanmiddag een dijk is doorgebroken. Het water heeft volgens de veiligheidsregio een groot gat geslagen. Het water heeft vooralsnog een gat geslagen van 1 bij 1 meter, maar dat kan snel groter worden, zei een woordvoerder van de. Verlaat zo snel mogelijk het gebied in het buurtschap voulwames in de gemeente meerssen is een dijk langs het julianakanaal doorgebroken. Het gat in de dijk in bunde in de gemeente meerssen is gedicht, daarmee is het acute gevaar geweken. Het water heeft vooralsnog een gat geslagen van 1 bij 1 meter, maar dat kan snel groter worden, zei een woordvoerder van de. Weliswaar mochten de vrijdagmiddag inderhaast geëvacueerde inwoners van. Alle dorpjes en buurtschappen in de omgeving moesten inderhaast worden ontruimd, vanwege het risico op een grote dijkdoorbraak.

Het water heeft vooralsnog een gat geslagen van 1 bij 1 meter, maar dat kan snel groter worden, zei een woordvoerder van de.

Aanvankelijk werd gesproken van een gat van 1 bij 1 meter. De dijk is versterkt en gestut, zei hij, maar het gevaar is nog niet geweken. Inwoners van bunde, voulwames, brommelen en geulle (beneden) moeten zo snel mogelijk het gebied verlaten, meldt de. In het zuiden van limburg konden de eerste inwoners die zijn geëvacueerd vanochtend weer terugkeren naar huis, nadat de rivieren daar het hoogste punt hadden bereikt. Rond 16.15 uur was de situatie beheersbaar, aldus. Nu spreekt de veiligheidsregio van een groot gat. Dronebeelden van ondergelopen meerssen na dijkdoorbraak een dijk langs het julianakanaal bij meerssen is vanmiddag doorgebroken. Op dit moment is het veiligheidsrisico voldoende beheersbaar om hulpdiensten het gebied bunde, voulwames, brommelen en geulle (beneden) in te sturen. Verlaat zo snel mogelijk het gebied in het buurtschap voulwames in de gemeente meerssen is een dijk langs het julianakanaal doorgebroken. Daar komt nu water doorheen. Het water heeft vooralsnog een gat geslagen van 1 bij 1 meter, maar dat kan snel groter worden, zei een woordvoerder van de. In meerssen, zuid limburg is een gat van 1 bij 1 meter ontdekt in de dijk. Alle dorpjes en buurtschappen in de omgeving moesten inderhaast worden ontruimd, vanwege het risico op een grote dijkdoorbraak.

Beelden vanuit het limburgse meerssen, waar vanmiddag een dijk is doorgebroken. Het water heeft vooralsnog een gat geslagen van 1 bij 1 meter, maar dat kan snel groter worden, zei een woordvoerder van de. Een dijk langs het julianakanaal bij meerssen is vanmiddag doorgebroken. De kans bestaat dat de dijk doorbreekt. Aanvankelijk werd gesproken van een gat van 1 bij 1 meter.

02p6pk4vhcadhm
02p6pk4vhcadhm from media.nu.nl
Mensen in bunde, voulwames, brommelen en geulle moeten het gebied zo snel mogelijk verlaten, aldus de veiligheidsregio. Omwonenden kregen een nl alert met de boodschap dat iedereen onmiddellijk het gebied moet verlaten. Alle dorpjes en buurtschappen in de omgeving moesten inderhaast worden ontruimd, vanwege het risico op een grote. Hoogwater trekt naar noorden, gat in dijk meerssen. Het water heeft vooralsnog een gat geslagen van 1 bij 1 meter, maar dat kan snel groter worden, zei een woordvoerder van de. Een dijk langs het julianakanaal bij meerssen is vrijdagmiddag doorgebroken. Een dijk langs het julianakanaal bij meerssen is vanmiddag doorgebroken. Dronebeelden van ondergelopen meerssen na dijkdoorbraak een dijk langs het julianakanaal bij meerssen is vanmiddag doorgebroken.

De dijk van het julianakanaal laat water door.

Een dijk langs het julianakanaal bij meerssen is vanmiddag doorgebroken. Dijk bij meerssen gedicht na doorbraak, situatie 'beheersbaar'. Aanvankelijk werd gesproken van een gat van 1 bij 1 meter. De dijk van het julianakanaal laat water door. In het zuiden van limburg konden de eerste inwoners die zijn geëvacueerd vanochtend weer terugkeren naar huis, nadat de rivieren daar het hoogste punt hadden bereikt. Verlaat zo snel mogelijk het gebied in het buurtschap voulwames in de gemeente meerssen is een dijk langs het julianakanaal doorgebroken. Weliswaar mochten de vrijdagmiddag inderhaast geëvacueerde inwoners van. Toch moesten er later weer mensen vertrekken, omdat water van de maas terugstroomde in de geul. Begin van de middag meldden de autoriteiten dat er een gat in de dijk zat. Er is een gat in de dijk ontstaan van één bij één meter. Er is een groot gat ontstaan in de dijk. Een dijk langs het julianakanaal bij meerssen is vrijdagmiddag doorgebroken. De straten in de buurt van de dijk bij meerssen waar vrijdag een gat viel, staan op veel plaatsen nog steeds onder water.

Een dijk langs het julianakanaal bij meerssen is vanmiddag doorgebroken meerssen. Nu spreekt de veiligheidsregio van een groot gat.

Post a Comment

0 Comments